Bedrijfsdiensten

Bedrijfsdiensten Libertas Security - Friesland - Groningen

Libertas Security & Research bedrijfsdiensten is er voor kortstondige inzet van beveiligers of recherche medewerkers. U heeft geen behoefte om dagelijks gebruik te maken van een beveiligingsdienst, maar het periodiek inzetten van beveiligers of recherche medewerkers voor korte taken kan wel een meerwaarde voor uw bedrijf hebben.

U kunt hierbij denken aan de volgende taken:

  • Visitaties en uitgangscontroles
  • Controleren blusmiddelen en vluchtroutes
  • Testen functioneren eigen beveiligingsdienst
  • Mistery visits
  • Mistery callers

Controle eigen personeel

Diefstal door het eigen personeel is voor veel bedrijven een bekend probleem. Een goede maatregel om het aantal diefstallen door eigen personeel terug te dringen is het uitvoeren van visitaties en uitgangscontroles. Door met regelmaat visitaties of uitgangscontroles te doen vergroot u de pakkans bij een diefstal. Een grotere pakkans verhoogt de drempel om tot een daadwerkelijke diefstal over te gaan.

Middels mistery callers en mistery visits kunnen wij uw personeel controleren op het naleven van protocollen in relatie tot bijvoorbeeld service, klantvriendelijkheid, gastvrijheid en het volgen van procedures bij specifieke situaties. U krijgt hiermee een goed beeld van de gedragingen van uw personeel.

Controle eigen beveiligingsdienst

Wanneer u vraagtekens heeft bij het functioneren van uw eigen of externe beveiligingsdienst is het raadzaam deze te testen. Libertas Security & Research kan de beveiliging testen op zijn functioneren. Werken de beveiligers volgens geldende procedures en protocollen? Is het mogelijk langs de beveiliging te komen zonder aan de huisregels te voldoen? Is het mogelijk om als bezoeker op locatie ruimtes te betreden deze geen toegang tot hebben? Worden er gedegen sluitrondes uitgevoerd?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Security.

Mystery-visit.nl - Libertas Security - Friesland - Groningen

Mystery-visit.nl

Specialisatie uitgelicht: mystery-visit.nl Op het gebied van klant- en bezoekersbelevingsonderzoek zijn wij landelijk één van de grote spelers op de markt. Wij brengen belangrijke inzichten waarmee... lees verder »

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security - Friesland - Groningen

Interview met Omrop Fryslân

Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera's en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segment slimme camera's en verkoopt vee... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.