Beveiliger (m/v) - evenementen Oproepbasis of ZZP

Beveiliger (m/v) - evenementen Oproepbasis of ZZP Libertas Security & Research Drachten Friesland

Functie
Beveiliger (m/v) - evenementen

Over ons
Libertas Security is doorlopend opzoek naar beveiligers die ons team willen komen versterken als evenement beveiliger. Wij zijn een full-service dienstverlener op het gebied van security en één van onze krachten is het snel kunnen invullen van spoedopdrachten.

De werkzaamheden
Als evenement beveiliger wordt je ingezet op allerlei evenementen. Dit kan door het hele land zijn. De ene keer betreft het een lokaal dorpsfeest en een andere keer een groot festival. Ook sportwedstrijden, beurzen en congressen behoren tot de mogelijkheden. Jaarlijks verzorgen wij de beveiliging voor tientallen evenementen van verschillende omvang.

Je profiel
Je bent flexibel en meedenkend, daarnaast heb je de volgende kernwoorden zeer hoog in het vaandel staan; integer, discreet, servicegericht en teamplayer. Herken jij jezelf hierin en ben je minimaal in het bezit van het diploma beveiliger-2 dan nodigen wij je uit te solliciteren.

De sollicitatieprocedure
Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief + c.v. met pasfoto in onze mailbox. Daarna hopen we een kennismaking te kunnen inplannen en je bij ons team te voegen. Een screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Download PDF informatieDownload PDF informatie: libertas-security-research-beveiliger-m-v-evenementen-mei-16-2019.pdf

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Vacatures.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.