Beveiligingsdiensten

In Nederland mag een beveiligingsbedrijf alleen werken wanneer deze wettelijk erkend is door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Libertas Security is erkend onder vergunningsnummer ND 5473.

Dit betekent dat Libertas Security voldoet aan alle door de Nederlandse wet gestelde eisen. Alleen een erkend beveiligingsbedrijf kan een grijs legitimatiebewijs aanvragen voor beveiligers. Een beveiliger mag niet werken zonder in bezit te zijn van dit legitimatiebewijs. Het legitimatiewijs dient op ieder moment te kunnen worden getoond. Het legitimatiebewijs wordt alleen verstrekt indien de medewerker aan alle eisen voldoet en een screening doorstaat. Het legitimatiebewijs wordt afgegeven door de korpschef van de politie.

Werk uitsluitend met een wettelijk erkend beveiligingsbedrijf. De overheid heeft een lijst van erkende vergunninghouders online staan. Twijfelt u aan de erkenning van een beveiligingsbedrijf? Raadpleegt u dan deze lijst. (Vanaf pagina 02, onder de titel ND “Particuliere beveiligingsbedrijven”. U treft Libertas Security onder vergunningsnummer ND 5473.

Objectbeveiliging - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Objectbeveiliging

Flexibiliteit staat voorop bij onze dienst objectbeveiliging. Wij kunnen een aanvulling zijn op uw eigen beveiligingsdienst of de beveiliging volledig... lees verder »

Zorgbeveiliging - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Zorgbeveiliging

Wanneer u opzoek bent naar beveiliging gericht op de zorgsector dan bent u bij Libertas Security aan het juiste adres. Onze dienst zorgbeveiliging is ... lees verder »

Bouwplaats Security - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Bouwplaats Security

Diefstal en vandalisme zorgen jaarlijks voor tientallen miljoenen euro’s aan schade op bouwplaatsen. Waardoor het noodzaak is om bouwplaatsen te bev... lees verder »

Retail Security - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Retail Security

Beveiliging en gastheerschap komen samen in retail security. U wilt een veilige en gezellige omgeving creëren voor personeel en klanten. Onze beveili... lees verder »

Event Security - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Event Security

Libertas Security is gespecialiseerd in het beveiligen van evenementen. Onze dienst event security is er voor ieder type evenement groot of klein, een... lees verder »

Horeca Security - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Horeca Security

Horeca en gastheerschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De ervaren horeca beveiligers van Libertas Security begrijpen dat als geen ander. Bev... lees verder »

Bedrijfsdiensten - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Bedrijfsdiensten

Libertas Security & Research bedrijfsdiensten is er voor kortstondige inzet van beveiligers of recherche medewerkers. U heeft geen behoefte om dag... lees verder »

Mobiele Surveillance - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Mobiele Surveillance

Onze mobiele surveillance houdt terreinen goed in de gaten. Wanneer er iets opvalt onderneemt de surveillant direct op passende wijze actie. De aanwez... lees verder »

Hondengeleider - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Hondengeleider

De hondengeleider is zeer breed inzetbaar. De combinatie van een beveiliger met een gecertificeerde diensthond is een zeer sterke. De hond heeft meer ... lees verder »

Calamiteiten - Ad Hoc - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Calamiteiten - Ad Hoc

Wanneer zich een calamiteit voordoet dan wilt u zo snel mogelijk passende maatregelen treffen. De calamiteiten service van Libertas Security staat 24/... lees verder »

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera's en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segme... lees verder »

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas

26 juni 2020 - Anno 2020 is de inzet van techniek een steeds prominentere rol gaan spelen wanneer het gaat om beveiligen en rechercheren. Met het toepassen van de juiste technische ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.