Beveiligingsdiensten

In Nederland mag een beveiligingsbedrijf alleen werken wanneer deze wettelijk erkend is door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Libertas Security is erkend onder vergunningsnummer ND 5473.

Werk uitsluitend met een wettelijk erkend beveiligingsbedrijf. De overheid heeft een lijst van erkende vergunninghouders online staan. Twijfelt u aan de erkenning van een beveiligingsbedrijf? Raadpleegt u dan deze lijst.

Objectbeveiliging - Libertas Security - Friesland - Groningen

Objectbeveiliging

Flexibiliteit staat voorop bij onze dienst objectbeveiliging. Wij kunnen een aanvulling zijn op uw eigen beveiligingsdienst of de beveiliging... lees verder »

Zorgbeveiliging - Libertas Security - Friesland - Groningen

Zorgbeveiliging

Wanneer u opzoek bent naar beveiliging gericht op de zorgsector dan bent u bij Libertas Security aan het juiste adres. Onze dienst zorgbeveiliging is... lees verder »

Bouwplaats Security - Libertas Security - Friesland - Groningen

Bouwplaats Security

Diefstal en vandalisme zorgen jaarlijks voor tientallen miljoenen euro’s aan schade op bouwplaatsen. Waardoor het noodzaak is om bouwplaatsen te... lees verder »

Retail Security - Libertas Security - Friesland - Groningen

Retail Security

Beveiliging en gastheerschap komen samen in retail security. U wilt een veilige en gezellige omgeving creëren voor personeel en klanten. Onze... lees verder »

Event Security - Libertas Security - Friesland - Groningen

Event Security

Libertas Security is gespecialiseerd in het beveiligen van evenementen. Onze dienst event security is er voor ieder type evenement groot of klein,... lees verder »

Horeca Security - Libertas Security - Friesland - Groningen

Horeca Security

Horeca en gastheerschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De ervaren horeca beveiligers van Libertas Security begrijpen dat als geen ander.... lees verder »

Bedrijfsdiensten - Libertas Security - Friesland - Groningen

Bedrijfsdiensten

Libertas Security & Research bedrijfsdiensten is er voor kortstondige inzet van beveiligers of recherche medewerkers. U heeft geen behoefte om... lees verder »

Mobiele Surveillance - Libertas Security - Friesland - Groningen

Mobiele Surveillance

Onze mobiele surveillance houdt terreinen goed in de gaten. Wanneer er iets opvalt onderneemt de surveillant direct op passende wijze actie. De... lees verder »

Hondengeleider - Libertas Security - Friesland - Groningen

Hondengeleider

De hondengeleider is zeer breed inzetbaar. De combinatie van een beveiliger met een gecertificeerde diensthond is een zeer sterke. De hond heeft meer... lees verder »

Calamiteiten - Ad Hoc - Libertas Security - Friesland - Groningen

Calamiteiten - Ad Hoc

Wanneer zich een calamiteit voordoet dan wilt u zo snel mogelijk passende maatregelen treffen. De calamiteiten service van Libertas Security staat... lees verder »

Mystery-visit.nl - Libertas Security - Friesland - Groningen

Mystery-visit.nl

4 juli 2022 - Specialisatie uitgelicht: mystery-visit.nl Op het gebied van klant- en bezoekersbelevingsonderzoek zijn wij landelijk één van de grote spelers op de markt. Wij brengen belangrijke inzichten... lees verder »

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security - Friesland - Groningen

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera's en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segment slimme camera's en verkoopt... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.