Laatste nieuws en blogberichten

Op deze pagina en via onze social media kanalen houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws, we plaatsen foto's van onze werkzaamheden en we geven informatie over hoe we onze beveiligingsdiensten en recherchediensten toepassen voor onze zakelijke en particuliere klanten.

Volg ons op social media:

1 2 > »
Mystery-visit.nl - Libertas Security - Friesland - Groningen

Mystery-visit.nl

4 juli 2022 - Specialisatie uitgelicht: mystery-visit.nl Op het gebied van klant- en bezoekersbelevingsonderzoek zijn wij landelijk één van de grote spelers op... lees verder »

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security - Friesland - Groningen

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera's en de privacywetgeving. Libertas Security is... lees verder »

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas - Libertas Security - Friesland - Groningen

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas

26 juni 2020 - Anno 2020 is de inzet van techniek een steeds prominentere rol gaan spelen wanneer het gaat om beveiligen en rechercheren. Met het toepassen van de... lees verder »

Kantoor Drachten - Libertas Security - Friesland - Groningen

Kantoor Drachten

26 juni 2020 - Onlangs hebben wij onze locatie in Ureterp ingeruild voor een kantoor in Drachten. Vanaf 01 Juni 2020 kunt u ons vinden aan de Richterlaan 3-12 te... lees verder »

Verhuisbericht: Libertas gaat van Ureterp naar Drachten - Libertas Security - Friesland - Groningen

Verhuisbericht: Libertas gaat van Ureterp naar Drachten

29 mei 2020 - Wij gaan verhuizen! Per 01 Juni 2020 kunt u ons vinden aan de Richterlaan 3-12 te Drachten. Goed bereikbaar vanaf de N31 en de A7. Gelegen op een... lees verder »

Deurbeleid voeren ivm corona virus? - Libertas Security - Friesland - Groningen

Deurbeleid voeren ivm corona virus?

25 maart 2020 - Nederlandse supermarkten en drogisterijen nemen strengere maatregelen tegen verdere verspreiding van het corona virus. Er mag vanaf heden nog maar 1... lees verder »

Beveiliging nodig tijdens corona crisis? - Libertas Security - Friesland - Groningen

Beveiliging nodig tijdens corona crisis?

17 maart 2020 - Het corona virus grijpt om zich heen en de gevolgen hiervan worden steeds meer merkbaar in het dagelijks leven. Mensen slaan aan het hamsteren,... lees verder »

Erkend recherchebureau in Friesland - Libertas Security - Friesland - Groningen

Erkend recherchebureau in Friesland

9 juni 2019 - Libertas Research is wettelijk erkend In Nederland mag een recherchebureau alleen werken wanneer deze wettelijk erkend is door het Ministerie van... lees verder »

Security vergunning ND 5473 - Libertas Security - Friesland - Groningen

Security vergunning ND 5473

9 juni 2019 - Libertas Security is wettelijk erkend In Nederland mag een beveiligingsbedrijf alleen werken wanneer deze wettelijk erkend is door het Ministerie van... lees verder »

Libertas erkend leerbedrijf in Friesland - Libertas Security - Friesland - Groningen

Libertas erkend leerbedrijf in Friesland

17 mei 2019 - Libertas Security is onlangs erkend leerbedrijf geworden. Dit betekent dat wij studenten van de opleiding beveiliging alle facetten kunnen bieden die... lees verder »

1 2 > »
Mystery-visit.nl - Libertas Security - Friesland - Groningen

Mystery-visit.nl

4 juli 2022 - Specialisatie uitgelicht: mystery-visit.nl Op het gebied van klant- en bezoekersbelevingsonderzoek zijn wij landelijk één van de grote spelers op de markt. Wij brengen belangrijke inzichten... lees verder »

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security - Friesland - Groningen

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera's en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segment slimme camera's en verkoopt... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.