Erkend recherchebureau in Friesland

Erkend recherchebureau in Friesland

Erkend recherchebureau in Friesland Libertas Security - Friesland - Groningen
Gerard Mijnheer - Libertas Security - Friesland - Groningen

Geschreven door:

E-mail Gerard Mijnheer Linkedin

Libertas Research is wettelijk erkend
In Nederland mag een recherchebureau alleen werken wanneer deze wettelijk erkend is door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Libertas Research is erkend onder vergunningsnummer POB1715.

Dit betekent dat Libertas Research voldoet aan alle door de Nederlandse wet gestelde eisen. Alleen een erkend recherchebureau kan een geel legitimatiebewijs aanvragen voor rechercheurs. Een rechercheur mag niet werken zonder in bezit te zijn van dit legitimatiebewijs. Het legitimatiewijs dient op ieder moment te kunnen worden getoond. Het legitimatiebewijs wordt alleen verstrekt indien de medewerker aan alle eisen voldoet en een screening doorstaat. Het legitimatiebewijs wordt afgegeven door de korpschef van de politie.

Werk uitsluitend met een wettelijk erkend recherchebureau. De overheid heeft een lijst van erkende vergunninghouders online staan. Twijfelt u aan de erkenning van een recherchebureau? Raadpleegt u dan deze lijst. (Vanaf pagina 44, onder de titel POB “Particuliere recherche- en Onderzoeks Bureaus”. U treft Libertas Research onder vergunningsnummer POB1715.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.