Kantoor Drachten

Kantoor Drachten

Kantoor Drachten Libertas Security - Friesland - Groningen
Libertas Security & Research - Libertas Security - Friesland - Groningen

Geschreven door:

Onlangs hebben wij onze locatie in Ureterp ingeruild voor een kantoor in Drachten. Vanaf 01 Juni 2020 kunt u ons vinden aan de Richterlaan 3-12 te Drachten. Uitstekend bereikbaar vanaf de N31 en de A7, gelegen op een jong en representatief bedrijventerrein.

Op de verdieping realiseren we een prachtig recherchekantoor van waaruit we onze rechercheonderzoeken kunnen voeren. Een uitstekende werkplek voorzien van alle moderne technieken, zo kunnen we onze onderzoeken nóg beter en efficiënter uitvoeren.

Op de begane grond hebben we ruime opslag voor het materiaal van Libertas Security en Libertas Research. Gaande de tijd kwamen er steeds meer middelen en materialen ten behoeve van onze werkzaamheden, daarmee steeg ook de behoefte aan opslagruimte. Tevens hebben we aan de Richterlaan opslag voor onze webshop voorraad. Zo kunnen we een groter assortiment technische beveiliging aanbieden en zijn de levertijden nog korter!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Mystery-visit.nl - Libertas Security - Friesland - Groningen

Mystery-visit.nl

4 juli 2022 - Specialisatie uitgelicht: mystery-visit.nl Op het gebied van klant- en bezoekersbelevingsonderzoek zijn wij landelijk één van de grote spelers op de markt. Wij brengen belangrijke inzichten... lees verder »

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security - Friesland - Groningen

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera's en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segment slimme camera's en verkoopt... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.