Mystery-visit.nl

Mystery-visit.nl

Mystery-visit.nl Libertas Security - Friesland - Groningen
Libertas Security & Research - Libertas Security - Friesland - Groningen

Geschreven door:

Specialisatie uitgelicht: mystery-visit.nl
Op het gebied van klant- en bezoekersbelevingsonderzoek zijn wij landelijk één van de grote spelers op de markt.

Wij brengen belangrijke inzichten waarmee organisaties het hospitality level omhoog kunnen brengen. Meer dan regelmatig weten organisaties ons te vinden om een klant- en bezoekersbelevingsonderzoek te laten uitvoeren. Om deze specialisatie beter uit te dragen hebben wij een jaar geleden de website mystery-visit.nl gelanceerd.

Door gebruik te maken van mystery guests zet u in op een kwalitatief onderzoek met feedback rechtstreeks afkomstig van uw eigen doelgroep. Door binnen een gestelde termijn een x-aantal mystery visits te laten plaatsvinden voorkomt u dat het onderzoek een momentenopname wordt.

Bent u benieuwd hoe wij kunnen helpen uw hospitality level naar een hoger plan te tillen? Kijk dan eens op onze website.

Meer informatie op: http://www.mystery-visit.nl

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Mystery-visit.nl - Libertas Security - Friesland - Groningen

Mystery-visit.nl

4 juli 2022 - Specialisatie uitgelicht: mystery-visit.nl Op het gebied van klant- en bezoekersbelevingsonderzoek zijn wij landelijk één van de grote spelers op de markt. Wij brengen belangrijke inzichten... lees verder »

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security - Friesland - Groningen

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera\'s en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segment slimme camera\'s en verkoopt... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.