Security vergunning ND 5473

Security vergunning ND 5473

Security vergunning ND 5473 Libertas Security - Friesland - Groningen
Gerard Mijnheer - Libertas Security - Friesland - Groningen

Geschreven door:

E-mail Gerard Mijnheer Linkedin

Libertas Security is wettelijk erkend
In Nederland mag een beveiligingsbedrijf alleen werken wanneer deze wettelijk erkend is door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Libertas Security is erkend onder vergunningsnummer ND5473.

Dit betekent dat Libertas Security voldoet aan alle door de Nederlandse wet gestelde eisen. Alleen een erkend beveiligingsbedrijf kan een grijs legitimatiebewijs aanvragen voor beveiligers. Een beveiliger mag niet werken zonder in bezit te zijn van dit legitimatiebewijs. Het legitimatiewijs dient op ieder moment te kunnen worden getoond. Het legitimatiebewijs wordt alleen verstrekt indien de medewerker aan alle eisen voldoet en een screening doorstaat. Het legitimatiebewijs wordt afgegeven door de korpschef van de politie.

Werk uitsluitend met een wettelijk erkend beveiligingsbedrijf. De overheid heeft een lijst van erkende vergunninghouders online staan. Twijfelt u aan de erkenning van een beveiligingsbedrijf? Raadpleegt u dan deze lijst. (Vanaf pagina 02, onder de titel ND “Particuliere beveiligingsbedrijven”. U treft Libertas Security onder vergunningsnummer ND5473.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.