Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas Libertas Security - Friesland - Groningen
Libertas Security & Research - Libertas Security - Friesland - Groningen

Geschreven door:

Anno 2020 is de inzet van techniek een steeds prominentere rol gaan spelen wanneer het gaat om beveiligen en rechercheren. Met het toepassen van de juiste technische middelen maken wij dagelijks het verschil voor onze opdrachtgevers. Dat is slimmer beveiligen en rechercheren! Behalve dat wij zelf gebruik maken van technische mogelijkheden zijn wij ook leverancier van diverse technische hulpmiddelen.

Benieuwd naar onze slimme oplossingen? Hier een kleine greep uit ons assortiment:

- Torch camera
Een ideaal hulpmiddel voor een surveillant of objectbeveiliger van bijvoorbeeld een bouwterrein. De torch camera is letterlijk een extra paar ogen dat bijvoorbeeld een meldkamer kan laten meekijken met een surveillant. De torch camera dient tevens als zaklamp. Bovendien beschikt de camera over GPS zodat een meldkamer altijd kan zien op welke locatie een surveillant zich bevind. De ingebouwde microfoon laat een meldkamer ook meeluisteren met een surveillant.
- Security Radar
Indringers detecteren op een (groot) terrein? Geen probleem met security radar. Zodra een persoon een beveiligd terrein betreed zal de radar hem opmerken. Waar normale beveiligingscamera's nog weleens problemen hebben de exacte locatie van indringen te laten zien is dit voor security radar geen probleem, het systeem brengt de afgelegde route van de indringer feilloos in beeld.
- Gezichtsherkenning
Slimme camera's ten behoeve van gezichtsdetectie en dit direct te vergelijken met een database. Zo nodig geeft het systeem direct een trigger af. Gezichtsherkenning is een populaire toepassing voor onder meer de detailhandel, hotels, kantoren, luchthavens en winkelcentra.
- People counter
Een slimme camera telt het aantal personen dat passeert. U weet altijd exact wat het cijfer van het bezoekersaantal is. Hierdoor ben u in staat succesvol crowd management toe te passen.

- Covid-19 / thermische camera's
Wanneer u een gezondheidscheck dient uit te voeren aan de deur kunnen onze thermische camera's een uitstekend hulpmiddel zijn. Wij hebben thermische camera's in bullet, dome of handheld uitvoering. De camera's zijn in staat om temperatuurverhoging of koorts te detecteren met een nauwkeurigheid van 0,5°C. Ook wanneer er sprake is van bewegende menigte.
- Mask detection
Een systeem dat detecteert of een persoon een gezichtsmasker of mondkapje draagt. Op basis van het detectieresultaat kan het systeem een gesproken waarschuwing afgeven of een signaal doorsturen naar een toegangssysteem om bijvoorbeeld de toegang te weigeren.
- Toegangscontrole systemen
Regel de toegangscontrole via pasjes of tags die gelezen worden, toegangscodes, gezichtsherkenning of fingerprint herkenning.

- Detectiepoortjes
U kent ze wel. In vrijwel iedere winkel staan detectiepoortjes. Ze geven alarm wanneer een artikel ongewenst de winkel verlaat. Wij kunnen u detectiepoorten leveren inclusief alle accessoires zoals alarm stickers, hard tags, en activators/deactivators.
- Mistgeneratoren
Bij een inbraak vult de mistgenerator in enkele seconden een complete ruimte waardoor de inbreker geen hand voor ogen meer ziet. Hierdoor wordt het hen flink bemoeilijkt goederen weg te nemen en ermee te ontsnappen.

Verder bestaat ons assortiment uit beveiligingscamera's en anti inbraak/alarm installaties van diverse gerenommeerde topmerken. (Elektronisch) hang- en sluitwerk, toegangspoorten, CCTV systemen, intercom systemen, noodverlichting, track en trace systemen, persoons alarmen en beveiligde simkaarten.

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren u graag op het gebied van technische hulpmiddelen.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.