Error

Error! De URL voor deze taal is niet ingevuld in HWCMS (empty)

Bouwplaats Security

Bouwplaats Security Libertas Security & Research Drachten Friesland

Diefstal en vandalisme zorgen jaarlijks voor tientallen miljoenen euro’s aan schade op bouwplaatsen. Waardoor het noodzaak is om bouwplaatsen te beveiligen. Materialen en gereedschappen die gestolen of vernield worden zorgen voor een directe schadepost, indirect ontstaat er ook schade zodra deadlines en opleveringen niet tijdig gehaald worden.

Door het inzetten van beveiliging neemt u preventieve maatregelen tegen potentiële schade. Onze dienst bouwplaats security biedt maatwerk oplossingen voor ieder bouwproject. Ook het inzetten van technische hulpmiddelen zoals camera’s en alarmen is een mogelijkheid.

Manbeveiliging of hondengeleider

Afhankelijk van de situatie kunt u een afweging maken tussen manbeveiliging of het inzetten van een hondengeleider, een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. De beveiliger kan bijvoorbeeld toegangs- en uitgangscontroles doen op de bouwlocatie of surveillance rondes uitvoeren. Op bouwplaatsen is het vaak een komen en gaan van medewerkers, leveranciers en bezoekers. Om dit allemaal in goede banen te leiden is het uitvoeren van een goed toegangsbeleid van groot belang. Al onze beveiligers beschikken over een geldig VCA certificaat.

Met de aanwezigheid van een hondengeleider vergroot u de preventieve werking van de aanwezigheid van een beveiliger. De hond beschikt over uitstekende zintuigen en heeft het razendsnel door wanneer een onbevoegde de bouwplaats betreed.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Security.

Verhuisbericht: Libertas gaat van Ureterp naar Drachten - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Verhuisbericht: Libertas gaat van Ureterp naar Drachten

29 mei 2020 - Wij gaan verhuizen! Per 01 Juni 2020 kunt u ons vinden aan de Richterlaan 3-12 te Drachten. Goed bereikbaar vanaf de N31 en de A7. Gelegen op een jong en representatie... lees verder »

Deurbeleid voeren ivm corona virus? - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Deurbeleid voeren ivm corona virus?

25 maart 2020 - Nederlandse supermarkten en drogisterijen nemen strengere maatregelen tegen verdere verspreiding van het corona virus. Er mag vanaf heden nog maar 1 klant per 10 vie... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.