Bouwplaats Security

Bouwplaats Security Libertas Security - Friesland - Groningen

Diefstal en vandalisme zorgen jaarlijks voor tientallen miljoenen euro’s aan schade op bouwplaatsen. Waardoor het noodzaak is om bouwplaatsen te beveiligen. Materialen en gereedschappen die gestolen of vernield worden zorgen voor een directe schadepost, indirect ontstaat er ook schade zodra deadlines en opleveringen niet tijdig gehaald worden.

Door het inzetten van beveiliging neemt u preventieve maatregelen tegen potentiële schade. Onze dienst bouwplaats security biedt maatwerk oplossingen voor ieder bouwproject. Ook het inzetten van technische hulpmiddelen zoals camera’s en alarmen is een mogelijkheid.

Manbeveiliging of hondengeleider

Afhankelijk van de situatie kunt u een afweging maken tussen manbeveiliging of het inzetten van een hondengeleider, een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. De beveiliger kan bijvoorbeeld toegangs- en uitgangscontroles doen op de bouwlocatie of surveillance rondes uitvoeren. Op bouwplaatsen is het vaak een komen en gaan van medewerkers, leveranciers en bezoekers. Om dit allemaal in goede banen te leiden is het uitvoeren van een goed toegangsbeleid van groot belang. Al onze beveiligers beschikken over een geldig VCA certificaat.

Met de aanwezigheid van een hondengeleider vergroot u de preventieve werking van de aanwezigheid van een beveiliger. De hond beschikt over uitstekende zintuigen en heeft het razendsnel door wanneer een onbevoegde de bouwplaats betreed.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Security.

Mystery-visit.nl - Libertas Security - Friesland - Groningen

Mystery-visit.nl

4 juli 2022 - Specialisatie uitgelicht: mystery-visit.nl Op het gebied van klant- en bezoekersbelevingsonderzoek zijn wij landelijk één van de grote spelers op de markt. Wij brengen belangrijke inzichten... lees verder »

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security - Friesland - Groningen

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera\'s en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segment slimme camera\'s en verkoopt... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.