Controle buitendienst

Controle buitendienst Libertas Security - Friesland - Groningen

Wanneer u het vermoeden heeft dat een buitendienst medewerker zich met andere zaken bezighoudt dan zijn functieomschrijving van hem vraagt dan is het een goed idee om controle te laten uitvoeren op de buitendienst medewerker.

Bedrijven lopen forse omzet mis door buitendienst medewerkers die niet eerlijk zijn over hun tijdsbesteding. Is er sprake van een stagnerende omzet bij uw medewerker? Is de medewerker slecht of zelfs níet bereikbaar tijdens werktijd? Treft u vreemde of opvallende verantwoordingen aan in diens registraties en bonnen? Of worden er ‘opeens’ met regelmaat orders geannuleerd? Dan loont het zeker de moeite een controle te laten uitvoeren. Het missen van omzet kost u veel meer dan het laten uitvoeren van een onderzoek.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Recherche.

Mystery-visit.nl - Libertas Security - Friesland - Groningen

Mystery-visit.nl

Specialisatie uitgelicht: mystery-visit.nl Op het gebied van klant- en bezoekersbelevingsonderzoek zijn wij landelijk één van de grote spelers op de markt. Wij brengen belangrijke inzichten waarmee... lees verder »

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security - Friesland - Groningen

Interview met Omrop Fryslân

Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera's en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segment slimme camera's en verkoopt vee... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.