Error

Error! De URL voor deze taal is niet ingevuld in HWCMS (empty)

Controle buitendienst

Controle buitendienst Libertas Security & Research Drachten Friesland

Wanneer u het vermoeden heeft dat een buitendienst medewerker zich met andere zaken bezighoudt dan zijn functieomschrijving van hem vraagt dan is het een goed idee om controle te laten uitvoeren op de buitendienst medewerker.

Bedrijven lopen forse omzet mis door buitendienst medewerkers die niet eerlijk zijn over hun tijdsbesteding. Is er sprake van een stagnerende omzet bij uw medewerker? Is de medewerker slecht of zelfs níet bereikbaar tijdens werktijd? Treft u vreemde of opvallende verantwoordingen aan in diens registraties en bonnen? Of worden er ‘opeens’ met regelmaat orders geannuleerd? Dan loont het zeker de moeite een controle te laten uitvoeren. Het missen van omzet kost u veel meer dan het laten uitvoeren van een onderzoek.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Recherche.

Verhuisbericht: Libertas gaat van Ureterp naar Drachten - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Verhuisbericht: Libertas gaat van Ureterp naar Drachten

29 mei 2020 - Wij gaan verhuizen! Per 01 Juni 2020 kunt u ons vinden aan de Richterlaan 3-12 te Drachten. Goed bereikbaar vanaf de N31 en de A7. Gelegen op een jong en representatie... lees verder »

Deurbeleid voeren ivm corona virus? - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Deurbeleid voeren ivm corona virus?

25 maart 2020 - Nederlandse supermarkten en drogisterijen nemen strengere maatregelen tegen verdere verspreiding van het corona virus. Er mag vanaf heden nog maar 1 klant per 10 vie... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.