Controle buitendienst

Controle buitendienst Libertas Security & Research Drachten Friesland

Wanneer u het vermoeden heeft dat een buitendienst medewerker zich met andere zaken bezighoudt dan zijn functieomschrijving van hem vraagt dan is het een goed idee om controle te laten uitvoeren op de buitendienst medewerker.

Bedrijven lopen forse omzet mis door buitendienst medewerkers die niet eerlijk zijn over hun tijdsbesteding. Is er sprake van een stagnerende omzet bij uw medewerker? Is de medewerker slecht of zelfs níet bereikbaar tijdens werktijd? Treft u vreemde of opvallende verantwoordingen aan in diens registraties en bonnen? Of worden er ‘opeens’ met regelmaat orders geannuleerd? Dan loont het zeker de moeite een controle te laten uitvoeren. Het missen van omzet kost u veel meer dan het laten uitvoeren van een onderzoek.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Recherche.

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas

26 juni 2020 - Anno 2020 is de inzet van techniek een steeds prominentere rol gaan spelen wanneer het gaat om beveiligen en rechercheren. Met het toepassen van de juiste technische ... lees verder »

Kantoor Drachten - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Kantoor Drachten

26 juni 2020 - Onlangs hebben wij onze locatie in Ureterp ingeruild voor een kantoor in Drachten. Vanaf 01 Juni 2020 kunt u ons vinden aan de Richterlaan 3-12 te Drachten. Uitsteken... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.