Event Security

Event Security Libertas Security - Friesland - Groningen

Libertas Security is gespecialiseerd in het beveiligen van evenementen. Onze dienst event security is er voor ieder type evenement groot of klein, eendaags of meerdaags, indoor of outdoor.

  • Concerten
  • Festivals
  • Dorpsfeesten
  • Sportevenementen
  • Braderieën
  • Beurzen
  • Congressen
  • Bedrijfsfeesten


U wilt een geslaagd evenement neerzetten waar zowel bezoekers als crew, maar ook de vergunningsverlener positief op terug kijkt. Het goed op orde hebben van het veiligheidsplan is dan van essentieel belang. Libertas Security denkt hierin graag met u mee. Wij zorgen ervoor dat het plan compleet is en de veiligheid gewaarborgd is.
 

Van opbouw en afbouw tot nachtbewaking

Libertas Security is er ook voor beveiliging tijdens de op- en afbouw van het evenement. Wij zorgen dat er geen onbevoegde personen het evenemententerrein betreden, we waken over de aanwezige middelen en materialen. Desgewenst kunnen we hondengeleiders inzetten.
 

VIP-gasten en artiesten

Ook voor de beveiliging en begeleiding van de VIP-gasten en artiesten staat Libertas Security voor u klaar.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Security.

Mystery-visit.nl - Libertas Security - Friesland - Groningen

Mystery-visit.nl

4 juli 2022 - Specialisatie uitgelicht: mystery-visit.nl Op het gebied van klant- en bezoekersbelevingsonderzoek zijn wij landelijk één van de grote spelers op de markt. Wij brengen belangrijke inzichten... lees verder »

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security - Friesland - Groningen

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera\'s en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segment slimme camera\'s en verkoopt... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.