Hondengeleider

Hondengeleider Libertas Security - Friesland - Groningen

De hondengeleider is zeer breed inzetbaar. De combinatie van een beveiliger met een gecertificeerde diensthond is een zeer sterke. De hond heeft meer dan uitstekende zintuigen. Deze zintuigen zijn een aanvulling zijn op de ervaring, expertise en doortastendheid van de beveiliger. Hond en geleider zijn dan ook een hecht team en zeer op elkaar ingespeeld.

Libertas Security levert zijn hondengeleiders veelal ten behoeve van:

  • (Nacht)bewaking evenementen
  • Op- en afbouw evenementen
  • Bouwterreinen of sloopterreinen
  • Openings- en sluitbegeleiding
  • Bewaking waardevolle objecten

Preventieve werking

Er gaat een grote preventieve werking uit van de aanwezigheid van een diensthond. Wanneer op een locatie een diensthond aanwezig is zullen kwaadwillenden de deze liever overslaan. De diensthond heeft immers uitstekende zintuigen en merkt veel op. Hij slaat direct aan zodra hij iets opmerkt. De diensthond zeer snel en sterk. Het totale plaatje maakt dat de pakkans groot is wanneer er een hondengeleider is ingezet.

Hondengeleider en training

Libertas Security werkt met goed getrainde honden. Allen zijn gecertificeerd om ingezet te mogen worden als diensthond. Hond en geleider staan wekelijks samen op het trainingsveld. De band tussen mens en dier blijft hierdoor optimaal. Vaardigheden worden hiermee onderhouden en versterkt.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Security.

Mystery-visit.nl - Libertas Security - Friesland - Groningen

Mystery-visit.nl

4 juli 2022 - Specialisatie uitgelicht: mystery-visit.nl Op het gebied van klant- en bezoekersbelevingsonderzoek zijn wij landelijk één van de grote spelers op de markt. Wij brengen belangrijke inzichten... lees verder »

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security - Friesland - Groningen

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera\'s en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segment slimme camera\'s en verkoopt... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.