Error

Error! De URL voor deze taal is niet ingevuld in HWCMS (empty)

Hondengeleider

Hondengeleider Libertas Security & Research Drachten Friesland

De hondengeleider is zeer breed inzetbaar. De combinatie van een beveiliger met een gecertificeerde diensthond is een zeer sterke. De hond heeft meer dan uitstekende zintuigen. Deze zintuigen zijn een aanvulling zijn op de ervaring, expertise en doortastendheid van de beveiliger. Hond en geleider zijn dan ook een hecht team en zeer op elkaar ingespeeld.

Libertas Security levert zijn hondengeleiders veelal ten behoeve van:

  • (Nacht)bewaking evenementen
  • Op- en afbouw evenementen
  • Bouwterreinen of sloopterreinen
  • Openings- en sluitbegeleiding
  • Bewaking waardevolle objecten

Preventieve werking

Er gaat een grote preventieve werking uit van de aanwezigheid van een diensthond. Wanneer op een locatie een diensthond aanwezig is zullen kwaadwillenden de deze liever overslaan. De diensthond heeft immers uitstekende zintuigen en merkt veel op. Hij slaat direct aan zodra hij iets opmerkt. De diensthond zeer snel en sterk. Het totale plaatje maakt dat de pakkans groot is wanneer er een hondengeleider is ingezet.

Hondengeleider en training

Libertas Security werkt met goed getrainde honden. Allen zijn gecertificeerd om ingezet te mogen worden als diensthond. Hond en geleider staan wekelijks samen op het trainingsveld. De band tussen mens en dier blijft hierdoor optimaal. Vaardigheden worden hiermee onderhouden en versterkt.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Security.

Verhuisbericht: Libertas gaat van Ureterp naar Drachten - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Verhuisbericht: Libertas gaat van Ureterp naar Drachten

29 mei 2020 - Wij gaan verhuizen! Per 01 Juni 2020 kunt u ons vinden aan de Richterlaan 3-12 te Drachten. Goed bereikbaar vanaf de N31 en de A7. Gelegen op een jong en representatie... lees verder »

Deurbeleid voeren ivm corona virus? - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Deurbeleid voeren ivm corona virus?

25 maart 2020 - Nederlandse supermarkten en drogisterijen nemen strengere maatregelen tegen verdere verspreiding van het corona virus. Er mag vanaf heden nog maar 1 klant per 10 vie... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.