Horeca Security

Horeca Security Libertas Security - Friesland - Groningen

Horeca en gastheerschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De ervaren horeca beveiligers van Libertas Security begrijpen dat als geen ander. Beveiligers met de juiste uitstraling en goede verbale capaciteiten helpen om de rust en gezelligheid rond uw uitgaansgelegenheid te bewaren. Wij selecteren de best passende beveiliger voor uw horecagelegenheid afgestemd op uw eisenpakket.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Security.

Mystery-visit.nl - Libertas Security - Friesland - Groningen

Mystery-visit.nl

4 juli 2022 - Specialisatie uitgelicht: mystery-visit.nl Op het gebied van klant- en bezoekersbelevingsonderzoek zijn wij landelijk één van de grote spelers op de markt. Wij brengen belangrijke inzichten... lees verder »

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security - Friesland - Groningen

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera\'s en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segment slimme camera\'s en verkoopt... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.