Over Libertas Security & Research

Over Libertas Security & Research - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Libertas is het Latijnse woord voor vrijheid. In de Romeinse mythologie is Libertas de godin van de vrijheid en de beschermster van individuen en de Romeinse staat. Zoals vele Romeinse goden heeft ook Libertas gediend als inspiratie voor moderne symboliek. De bekendste moderne verschijning van Libertas is wellicht het Vrijheidsbeeld (Statue of Liberty) op Liberty Island bij New York.

Als godin van de vrijheid en beschermster van individuen vonden wij de naam Libertas goed passend bij een security- en recherche bedrijf. Het zwaard in ons bedrijfslogo is een verwijzing naar bescherming en staat voor onze security afdeling. De vingerafdruk in het logo staat voor de recherche afdeling van ons bedrijf als symbool van bewijslast en is daarmee een verwijzing naar vrijheid.

Libertas Security & Research stelt de hoogste prioriteit aan klanttevredenheid. Waar de godin Libertas waakt over de bescherming van individuen waken wij als bedrijf over het behalen van uw doelstellingen om ons in te huren. Want wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Wij gaan voor een persoonlijke benadering en hebben oog voor detail. Onze dienstverlening is scherp, snel, effectief, flexibel en volledig op maat, zo hoort het te zijn!

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas

26 juni 2020 - Anno 2020 is de inzet van techniek een steeds prominentere rol gaan spelen wanneer het gaat om beveiligen en rechercheren. Met het toepassen van de juiste technische ... lees verder »

Kantoor Drachten - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Kantoor Drachten

26 juni 2020 - Onlangs hebben wij onze locatie in Ureterp ingeruild voor een kantoor in Drachten. Vanaf 01 Juni 2020 kunt u ons vinden aan de Richterlaan 3-12 te Drachten. Uitsteken... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.