Mobiele Surveillance

Mobiele Surveillance Libertas Security - Friesland - Groningen

Onze mobiele surveillance houdt terreinen goed in de gaten. Wanneer er iets opvalt onderneemt de surveillant direct op passende wijze actie. De aanwezigheid van een surveillance voertuig op een bedrijvenpark of industrieterrein heeft een grote preventieve werking, kwaadwillende zullen er sneller voor kiezen elders hun slag te slaan waar minder toezicht aanwezig is.

Ook is het mogelijk om onze surveillance voertuigen te laten rijden tussen verschillende locaties voor het uitvoeren van controlerondes. Een ideale oplossing voor bedrijven met meerdere locaties waarbij het niet mogelijk is om continue op iedere locatie beveiliging aanwezig te hebben. Door met regelmaat een surveillant een controle op locatie te laten uitvoeren zorgt u er direct voor dat deze locaties minder aantrekkelijk worden voor kwaadwillenden.

Collectieve beveiliging

Kosten besparen door samen met naburige bedrijven beveiliging in te kopen. Het is een slimme en voordelige manier van beveiligen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Security.

Mystery-visit.nl - Libertas Security - Friesland - Groningen

Mystery-visit.nl

4 juli 2022 - Specialisatie uitgelicht: mystery-visit.nl Op het gebied van klant- en bezoekersbelevingsonderzoek zijn wij landelijk één van de grote spelers op de markt. Wij brengen belangrijke inzichten... lees verder »

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security - Friesland - Groningen

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera\'s en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segment slimme camera\'s en verkoopt... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.