Mobiele Surveillance

Mobiele Surveillance Libertas Security & Research Drachten Friesland

Onze mobiele surveillance houdt terreinen goed in de gaten. Wanneer er iets opvalt onderneemt de surveillant direct op passende wijze actie. De aanwezigheid van een surveillance voertuig op een bedrijvenpark of industrieterrein heeft een grote preventieve werking, kwaadwillende zullen er sneller voor kiezen elders hun slag te slaan waar minder toezicht aanwezig is.

Ook is het mogelijk om onze surveillance voertuigen te laten rijden tussen verschillende locaties voor het uitvoeren van controlerondes. Een ideale oplossing voor bedrijven met meerdere locaties waarbij het niet mogelijk is om continue op iedere locatie beveiliging aanwezig te hebben. Door met regelmaat een surveillant een controle op locatie te laten uitvoeren zorgt u er direct voor dat deze locaties minder aantrekkelijk worden voor kwaadwillenden.

Collectieve beveiliging

Kosten besparen door samen met naburige bedrijven beveiliging in te kopen. Het is een slimme en voordelige manier van beveiligen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Security.

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas

26 juni 2020 - Anno 2020 is de inzet van techniek een steeds prominentere rol gaan spelen wanneer het gaat om beveiligen en rechercheren. Met het toepassen van de juiste technische ... lees verder »

Kantoor Drachten - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Kantoor Drachten

26 juni 2020 - Onlangs hebben wij onze locatie in Ureterp ingeruild voor een kantoor in Drachten. Vanaf 01 Juni 2020 kunt u ons vinden aan de Richterlaan 3-12 te Drachten. Uitsteken... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.