Error

Error! De URL voor deze taal is niet ingevuld in HWCMS (empty)

Mystery guest

Mystery guest Libertas Security & Research Drachten Friesland

Het inzetten van een mystery guest is een goede manier om bepaalde inzichten te verkrijgen. Gaat uw personeel op een nette en correcte manier met klanten om? Hoe zit het met het serviceniveau van uw personeel? En blijft het personeel correct wanneer een klant een lastige klant blijkt? Houdt iedereen zich aan de regels voor veiligheid? Hoe functioneert de fysieke beveiliging binnen uw organisatie? Is het mogelijk om buiten de protocollen om binnen te komen?

Door uw bedrijf op een aantal kwaliteitspunten te meten door middel van het inzetten van een mystery guest zorgt u dat de kwaliteit van uw dienstverlening en serviceniveau op peil blijft. Na afloop van een onderzoek ontvangt uw van ons een uitgebreide rapportage van bevindingen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Recherche.

Verhuisbericht: Libertas gaat van Ureterp naar Drachten - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Verhuisbericht: Libertas gaat van Ureterp naar Drachten

29 mei 2020 - Wij gaan verhuizen! Per 01 Juni 2020 kunt u ons vinden aan de Richterlaan 3-12 te Drachten. Goed bereikbaar vanaf de N31 en de A7. Gelegen op een jong en representatie... lees verder »

Deurbeleid voeren ivm corona virus? - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Deurbeleid voeren ivm corona virus?

25 maart 2020 - Nederlandse supermarkten en drogisterijen nemen strengere maatregelen tegen verdere verspreiding van het corona virus. Er mag vanaf heden nog maar 1 klant per 10 vie... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.