Mystery guest

Mystery guest Libertas Security - Friesland - Groningen

Het inzetten van een mystery guest is een goede manier om bepaalde inzichten te verkrijgen. Gaat uw personeel op een nette en correcte manier met klanten om? Hoe zit het met het serviceniveau van uw personeel? En blijft het personeel correct wanneer een klant een lastige klant blijkt? Houdt iedereen zich aan de regels voor veiligheid? Hoe functioneert de fysieke beveiliging binnen uw organisatie? Is het mogelijk om buiten de protocollen om binnen te komen?

Door uw bedrijf op een aantal kwaliteitspunten te meten door middel van het inzetten van een mystery guest zorgt u dat de kwaliteit van uw dienstverlening en serviceniveau op peil blijft. Na afloop van een onderzoek ontvangt uw van ons een uitgebreide rapportage van bevindingen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Recherche.

Mystery-visit.nl - Libertas Security - Friesland - Groningen

Mystery-visit.nl

4 juli 2022 - Specialisatie uitgelicht: mystery-visit.nl Op het gebied van klant- en bezoekersbelevingsonderzoek zijn wij landelijk één van de grote spelers op de markt. Wij brengen belangrijke inzichten... lees verder »

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security - Friesland - Groningen

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera\'s en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segment slimme camera\'s en verkoopt... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.