Objectbeveiliging

Objectbeveiliging Libertas Security - Friesland - Groningen

Flexibiliteit staat voorop bij onze dienst objectbeveiliging. Wij kunnen een aanvulling zijn op uw eigen beveiligingsdienst of de beveiliging volledig op ons nemen. Of het gaat om 24-uurs beveiliging of beveiliging op bepaalde dagdelen, alles is mogelijk. Wanneer er ontwikkelingen zijn waardoor onze dienstverlening anders moet worden ingezet dan bewegen wij hierin direct mee.

Onze inzet is volledig afgestemd op uw doelstellingen, wensen en verwachtingen en wij selecteren hierop de best passende beveiliger of team van beveiligers voor uw object.

Wij waken over de veiligheid van uw personeel, bezoekers, gebouwen, terreinen en eigendommen, en dat doen we al ruim 10 jaar op vele locaties.

Enkele werkzaamheden van een objectbeveiliger zijn:

Controlerondes

  • Openingsronde: De beveiliger controleert vóór opening van het object op onregelmatigheden en zorgt dat het object startklaar is voor een nieuwe werkdag.
  • Tussentijdse controleronde: Gedurende de werkdag voert de beveiliger tussentijdse controlerondes uit op het object. Wanneer er onregelmatigheden worden geconstateerd onderneemt de beveiliger hierop direct passende actie.
  • Brand- en sluitronde: Wanneer een werkdag erop zit en een bedrijf gaat sluiten is het van groot belang dat het object correct wordt afgesloten. Een beveiliger controleert niet alleen of ramen, deuren en hekwerken goed zijn afgesloten maar ook of apparatuur is uitgeschakeld en op mogelijk (brand)-gevaarlijke situaties. Daarnaast wordt er gecontroleerd of alle medewerkers en bezoekers zijn vertrokken en of sleutels/keycards zijn ingeleverd.

Sleutelbeheer

Het goed uitvoeren van sleutelbeheer is van essentieel belang. Sleutels en keycards kwijtraken of in verkeerde handen laten terechtkomen kan forse schade veroorzaken. Onze beveiligers dragen zorg voor de afgifte én inname van sleutels en keycards. Wie mag welke sleutels in bezit hebben? Zijn alle afgegeven sleutels ook weer ingenomen? Wat te doen wanneer er wel sleutels ontbreken? Bestaat er van iedere sleutel een duidelijke sleutelomschrijving?

Libertas Security kan desgewenst een compleet sleutelplan van A tot Z voor u opstellen waarin alle procedures, protocollen en beschrijvingen benoemd worden. Middels slimme software kunnen wij een gedetailleerde log bijhouden over de afgifte en inname van sleutels.

Toegangs- en uitgangscontrole

De beveiliger voert controle over het toegangsbeleid. Welke bezoekers en leveranciers zijn er aangemeld? Welk personeel is aanwezig of afwezig? De beveiliger registreert alle inkomende en uitgaande bezoekers/leveranciers of personeelsleden. Indien nodig zal hij ongewenst bezoek buiten de deur houden. Op sommige locaties is het belangrijk te controleren of bezoekers aan alle eisen voldoen alvorens zij de locatie verder mogen betreden. Voldoet men aan de veiligheidsvoorschriften? Is de bezoeker op de hoogte van bepaalde regels en procedures op de locatie? Zijn alle uitgereikte middelen bij vertrek weer ingeleverd? Worden er geen middelen of materialen meegenomen die op de locatie dienen te blijven?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Security.

Mystery-visit.nl - Libertas Security - Friesland - Groningen

Mystery-visit.nl

4 juli 2022 - Specialisatie uitgelicht: mystery-visit.nl Op het gebied van klant- en bezoekersbelevingsonderzoek zijn wij landelijk één van de grote spelers op de markt. Wij brengen belangrijke inzichten... lees verder »

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security - Friesland - Groningen

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera\'s en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segment slimme camera\'s en verkoopt... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.