Error

Error! De URL voor deze taal is niet ingevuld in HWCMS (empty)

Onderzoek naar oplichting

Onderzoek naar oplichting Libertas Security & Research Drachten Friesland

Bent u opgelicht bij het online shoppen? Wel betaald maar nooit spullen ontvangen? Het is een veelvoorkomend probleem. Jaarlijks worden er vele slachtoffers gemaakt door internetoplichters. De politie kan vaak niets voor u doen en de dader schuilt zich achter een online account en gaat gewoon door met zijn praktijken.

Recherchebureau Libertas doet veel onderzoek naar internetoplichting. Dit doen wij voor zowel bedrijven als particulieren. Als particulier heeft u meestal niet de financiƫle slagkracht die een bedrijf wel heeft, waardoor de kosten vaak niet opwegen tegen de geleden schade. Om toch een onderzoek te kunnen starten kunt u samen met andere slachtoffers het onderzoek laten uitvoeren. Zo deelt u de kosten en maakt u deze dragelijk.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Recherche.

Verhuisbericht: Libertas gaat van Ureterp naar Drachten - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Verhuisbericht: Libertas gaat van Ureterp naar Drachten

29 mei 2020 - Wij gaan verhuizen! Per 01 Juni 2020 kunt u ons vinden aan de Richterlaan 3-12 te Drachten. Goed bereikbaar vanaf de N31 en de A7. Gelegen op een jong en representatie... lees verder »

Deurbeleid voeren ivm corona virus? - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Deurbeleid voeren ivm corona virus?

25 maart 2020 - Nederlandse supermarkten en drogisterijen nemen strengere maatregelen tegen verdere verspreiding van het corona virus. Er mag vanaf heden nog maar 1 klant per 10 vie... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.