Onderzoek naar oplichting

Onderzoek naar oplichting Libertas Security & Research Drachten Friesland

Bent u opgelicht bij het online shoppen? Wel betaald maar nooit spullen ontvangen? Het is een veelvoorkomend probleem. Jaarlijks worden er vele slachtoffers gemaakt door internetoplichters. De politie kan vaak niets voor u doen en de dader schuilt zich achter een online account en gaat gewoon door met zijn praktijken.

Recherchebureau Libertas doet veel onderzoek naar internetoplichting. Dit doen wij voor zowel bedrijven als particulieren. Als particulier heeft u meestal niet de financiële slagkracht die een bedrijf wel heeft, waardoor de kosten vaak niet opwegen tegen de geleden schade. Om toch een onderzoek te kunnen starten kunt u samen met andere slachtoffers het onderzoek laten uitvoeren. Zo deelt u de kosten en maakt u deze dragelijk.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Recherche.

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera's en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segme... lees verder »

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas

26 juni 2020 - Anno 2020 is de inzet van techniek een steeds prominentere rol gaan spelen wanneer het gaat om beveiligen en rechercheren. Met het toepassen van de juiste technische ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.