Partner Onderzoek

Partner Onderzoek Libertas Security & Research Drachten Friesland

Het komt helaas vaak voor en het kan iedereen overkomen; het vreemdgaan van een partner. U voelt het vaak al aan kleine dingen, maar klopt dat gevoel wel? En hoe krijgt u de waarheid boven tafel?

Vaak is het zo dat bedrogen partners eerst een keihard bewijs willen zien voor ze de stap durven nemen tot het beëindigen van een relatie. Het is immers nogal een stap met flinke impact, zeker wanneer er ook kinderen in het spel zijn. Echter maakt de onzekerheid van het wel of niet vreemdgaan van een partner óók een diepe emotionele impact op het privéleven. Het helder krijgen van de waarheid zorgt ervoor dat een bedrogen partner de juiste keuzes kan maken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Recherche.

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera's en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segme... lees verder »

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas

26 juni 2020 - Anno 2020 is de inzet van techniek een steeds prominentere rol gaan spelen wanneer het gaat om beveiligen en rechercheren. Met het toepassen van de juiste technische ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.