Recherchediensten Friesland

In Nederland mag een recherchebureau alleen werken wanneer deze wettelijk erkend is door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Libertas Research is erkend onder vergunningsnummer POB 1715.

Dit betekent dat Libertas Research voldoet aan alle door de Nederlandse wet gestelde eisen. Alleen een erkend recherchebureau kan een geel legitimatiebewijs aanvragen voor rechercheurs. Een rechercheur mag niet werken zonder in bezit te zijn van dit legitimatiebewijs. Het legitimatiewijs dient op ieder moment te kunnen worden getoond. Het legitimatiebewijs wordt alleen verstrekt indien de medewerker aan alle eisen voldoet en een screening doorstaat. Het legitimatiebewijs wordt afgegeven door de korpschef van de politie.

Werk uitsluitend met een wettelijk erkend recherchebureau. De overheid heeft een lijst van erkende vergunninghouders online staan. Twijfelt u aan de erkenning van een recherchebureau? Raadpleegt u dan deze lijst. (Vanaf pagina 44, onder de titel POB “Particuliere recherche- en Onderzoeks Bureaus”. U treft Libertas Research onder vergunningsnummer POB 1715.

Partner Onderzoek - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Partner Onderzoek

Het komt helaas vaak voor en het kan iedereen overkomen; het vreemdgaan van een partner. U voelt het vaak al aan kleine dingen, maar klopt dat gevoel ... lees verder »

Stalking Onderzoek - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Stalking Onderzoek

Stalking is een zeer complex probleem. Helaas is het vaak zo dat de politie niks kan doen en de stalker alsmaar verder en verder gaat met zijn praktij... lees verder »

Onderzoek naar oplichting - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Onderzoek naar oplichting

Bent u opgelicht bij het online shoppen? Wel betaald maar nooit spullen ontvangen? Het is een veelvoorkomend probleem. Jaarlijks worden er vele slacht... lees verder »

Ziekteverzuim onderzoek - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Ziekteverzuim onderzoek

Een ziekteverzuim onderzoek kunt u laten uitvoeren wanneer er vermoedens bestaan dat een medewerker zich onterecht ziek heeft gemeld of er activiteite... lees verder »

Controle buitendienst - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Controle buitendienst

Wanneer u het vermoeden heeft dat een buitendienst medewerker zich met andere zaken bezighoudt dan zijn functieomschrijving van hem vraagt dan is het ... lees verder »

Mystery guest - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Mystery guest

Het inzetten van een mystery guest is een goede manier om bepaalde inzichten te verkrijgen. Gaat uw personeel op een nette en correcte manier met klan... lees verder »

Personen opsporen - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Personen opsporen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen gra... lees verder »

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera's en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segme... lees verder »

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas

26 juni 2020 - Anno 2020 is de inzet van techniek een steeds prominentere rol gaan spelen wanneer het gaat om beveiligen en rechercheren. Met het toepassen van de juiste technische ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.