Recherchediensten

In Nederland mag een recherchebureau alleen werken wanneer deze wettelijk erkend is door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Libertas Research is erkend onder vergunningsnummer POB 1715.

Werk uitsluitend met een wettelijk erkend recherchebureau. De overheid heeft een lijst van erkende vergunninghouders online staan. Twijfelt u aan de erkenning van een recherchebureau? Raadpleegt u dan deze lijst.

Partner Onderzoek - Libertas Security - Friesland - Groningen

Partner Onderzoek

Het komt helaas vaak voor en het kan iedereen overkomen; het vreemdgaan van een partner. U voelt het vaak al aan kleine dingen, maar klopt dat gevoel... lees verder »

Stalking Onderzoek - Libertas Security - Friesland - Groningen

Stalking Onderzoek

Stalking is een zeer complex probleem. Helaas is het vaak zo dat de politie niks kan doen en de stalker alsmaar verder en verder gaat met zijn... lees verder »

Onderzoek naar oplichting - Libertas Security - Friesland - Groningen

Onderzoek naar oplichting

Bent u opgelicht bij het online shoppen? Wel betaald maar nooit spullen ontvangen? Het is een veelvoorkomend probleem. Jaarlijks worden er vele... lees verder »

Ziekteverzuim onderzoek - Libertas Security - Friesland - Groningen

Ziekteverzuim onderzoek

Een ziekteverzuim onderzoek kunt u laten uitvoeren wanneer er vermoedens bestaan dat een medewerker zich onterecht ziek heeft gemeld of er... lees verder »

Controle buitendienst - Libertas Security - Friesland - Groningen

Controle buitendienst

Wanneer u het vermoeden heeft dat een buitendienst medewerker zich met andere zaken bezighoudt dan zijn functieomschrijving van hem vraagt dan is het... lees verder »

Mystery guest - Libertas Security - Friesland - Groningen

Mystery guest

Het inzetten van een mystery guest is een goede manier om bepaalde inzichten te verkrijgen. Gaat uw personeel op een nette en correcte manier met... lees verder »

Personen opsporen - Libertas Security - Friesland - Groningen

Personen opsporen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen... lees verder »

Mystery-visit.nl - Libertas Security - Friesland - Groningen

Mystery-visit.nl

4 juli 2022 - Specialisatie uitgelicht: mystery-visit.nl Op het gebied van klant- en bezoekersbelevingsonderzoek zijn wij landelijk één van de grote spelers op de markt. Wij brengen belangrijke inzichten... lees verder »

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security - Friesland - Groningen

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera's en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segment slimme camera's en verkoopt... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.