Error

Error! De URL voor deze taal is niet ingevuld in HWCMS (empty)

Retail Security

Retail Security Libertas Security & Research Drachten Friesland

Beveiliging en gastheerschap komen samen in retail security. U wilt een veilige en gezellige omgeving creƫren voor personeel en klanten. Onze beveiligers kunnen hierin een professionele bijdrage leveren. Wij selecteren de best passende beveiliger voor uw winkel afgestemd op uw eisenpakket. Alle winkelbeveiligers van Libertas Security hebben het aanvullende certificaat winkelsurveillant behaald en zijn in het bezit van BHV of EHBO.

De aanwezigheid van een beveiliger heeft een positieve en preventieve uitwerking op het aantal winkeldiefstallen. Daarbij zullen randgroepen uw winkel minder snel kiezen als hun hangplek. Ook voor het personeel zal dat positief bijdragen. Personeel dat zich veilig voelt op de werkplek is productiever en zal zich minder snel en vaak ziek melden.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Security.

Verhuisbericht: Libertas gaat van Ureterp naar Drachten - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Verhuisbericht: Libertas gaat van Ureterp naar Drachten

29 mei 2020 - Wij gaan verhuizen! Per 01 Juni 2020 kunt u ons vinden aan de Richterlaan 3-12 te Drachten. Goed bereikbaar vanaf de N31 en de A7. Gelegen op een jong en representatie... lees verder »

Deurbeleid voeren ivm corona virus? - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Deurbeleid voeren ivm corona virus?

25 maart 2020 - Nederlandse supermarkten en drogisterijen nemen strengere maatregelen tegen verdere verspreiding van het corona virus. Er mag vanaf heden nog maar 1 klant per 10 vie... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.