Retail Security

Retail Security Libertas Security & Research Drachten Friesland

Beveiliging en gastheerschap komen samen in retail security. U wilt een veilige en gezellige omgeving creëren voor personeel en klanten. Onze beveiligers kunnen hierin een professionele bijdrage leveren. Wij selecteren de best passende beveiliger voor uw winkel afgestemd op uw eisenpakket. Alle winkelbeveiligers van Libertas Security hebben het aanvullende certificaat winkelsurveillant behaald en zijn in het bezit van BHV of EHBO.

De aanwezigheid van een beveiliger heeft een positieve en preventieve uitwerking op het aantal winkeldiefstallen. Daarbij zullen randgroepen uw winkel minder snel kiezen als hun hangplek. Ook voor het personeel zal dat positief bijdragen. Personeel dat zich veilig voelt op de werkplek is productiever en zal zich minder snel en vaak ziek melden.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Security.

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas

26 juni 2020 - Anno 2020 is de inzet van techniek een steeds prominentere rol gaan spelen wanneer het gaat om beveiligen en rechercheren. Met het toepassen van de juiste technische ... lees verder »

Kantoor Drachten - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Kantoor Drachten

26 juni 2020 - Onlangs hebben wij onze locatie in Ureterp ingeruild voor een kantoor in Drachten. Vanaf 01 Juni 2020 kunt u ons vinden aan de Richterlaan 3-12 te Drachten. Uitsteken... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.