Retail Security

Retail Security Libertas Security - Friesland - Groningen

Beveiliging en gastheerschap komen samen in retail security. U wilt een veilige en gezellige omgeving creëren voor personeel en klanten. Onze beveiligers kunnen hierin een professionele bijdrage leveren. Wij selecteren de best passende beveiliger voor uw winkel afgestemd op uw eisenpakket. Alle winkelbeveiligers van Libertas Security hebben het aanvullende certificaat winkelsurveillant behaald en zijn in het bezit van BHV of EHBO.

De aanwezigheid van een beveiliger heeft een positieve en preventieve uitwerking op het aantal winkeldiefstallen. Daarbij zullen randgroepen uw winkel minder snel kiezen als hun hangplek. Ook voor het personeel zal dat positief bijdragen. Personeel dat zich veilig voelt op de werkplek is productiever en zal zich minder snel en vaak ziek melden.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Security.

Mystery-visit.nl - Libertas Security - Friesland - Groningen

Mystery-visit.nl

4 juli 2022 - Specialisatie uitgelicht: mystery-visit.nl Op het gebied van klant- en bezoekersbelevingsonderzoek zijn wij landelijk één van de grote spelers op de markt. Wij brengen belangrijke inzichten... lees verder »

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security - Friesland - Groningen

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera's en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segment slimme camera's en verkoopt... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.