Sponsoring

Libertas Security & Research voelt zich betrokken bij de regio en laat dit graag zien door als sponsor naar voren te treden en hiermee verschillende activiteiten, verenigingen en goede doelen een financieel steuntje in de rug te geven.

Omdat wij op jaarbasis diverse sponsorverzoeken binnen krijgen en wij een gelimiteerd sponsorbudget hebben kunnen wij niet op alle verzoeken positief ingaan. Wij nemen een sponsorverzoek in overweging zolang er ruimte bestaat binnen het sponsorbudget, de aanvrager uit de werkregio van Libertas Security & Research komt, sponsoring positief kan bijdragen aan onze naamsbekendheid en imago, we nieuwe doelgroepen kunnen bereiken met de sponsoring en de sponsoring langdurig kan worden ingezet.

Wij bieden geen sponsoring wanneer de aanvrager maatschappelijk ter discussie staat, of wanneer het te sponsoren project belastend is voor dier en/of milieu. Wilt u een sponsorverzoek indienen dan ontvangen wij deze bij voorkeur via email naar info@libertas.frl of via de contactpagina, met een goede omschrijving van het te sponsoren project.

Mystery-visit.nl - Libertas Security - Friesland - Groningen

Mystery-visit.nl

4 juli 2022 - Specialisatie uitgelicht: mystery-visit.nl Op het gebied van klant- en bezoekersbelevingsonderzoek zijn wij landelijk één van de grote spelers op de markt. Wij brengen belangrijke inzichten... lees verder »

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security - Friesland - Groningen

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera's en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segment slimme camera's en verkoopt... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.