Sponsoring

Libertas Security & Research voelt zich betrokken bij de regio en laat dit graag zien door als sponsor naar voren te treden en hiermee verschillende activiteiten, verenigingen en goede doelen een financieel steuntje in de rug te geven.

Omdat wij op jaarbasis diverse sponsorverzoeken binnen krijgen en wij een gelimiteerd sponsorbudget hebben kunnen wij niet op alle verzoeken positief ingaan. Wij nemen een sponsorverzoek in overweging zolang er ruimte bestaat binnen het sponsorbudget, de aanvrager uit de werkregio van Libertas Security & Research komt, sponsoring positief kan bijdragen aan onze naamsbekendheid en imago, we nieuwe doelgroepen kunnen bereiken met de sponsoring en de sponsoring langdurig kan worden ingezet.

Wij bieden geen sponsoring wanneer de aanvrager maatschappelijk ter discussie staat, of wanneer het te sponsoren project belastend is voor dier en/of milieu. Wilt u een sponsorverzoek indienen dan ontvangen wij deze bij voorkeur via email naar info@libertas.frl of via de contactpagina, met een goede omschrijving van het te sponsoren project.

Verhuisbericht: Libertas gaat van Ureterp naar Drachten - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Verhuisbericht: Libertas gaat van Ureterp naar Drachten

29 mei 2020 - Wij gaan verhuizen! Per 01 Juni 2020 kunt u ons vinden aan de Richterlaan 3-12 te Drachten. Goed bereikbaar vanaf de N31 en de A7. Gelegen op een jong en representatie... lees verder »

Deurbeleid voeren ivm corona virus? - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Deurbeleid voeren ivm corona virus?

25 maart 2020 - Nederlandse supermarkten en drogisterijen nemen strengere maatregelen tegen verdere verspreiding van het corona virus. Er mag vanaf heden nog maar 1 klant per 10 vie... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.