Sponsoring

Libertas Security & Research voelt zich betrokken bij de regio en laat dit graag zien door als sponsor naar voren te treden en hiermee verschillende activiteiten, verenigingen en goede doelen een financieel steuntje in de rug te geven.

Omdat wij op jaarbasis diverse sponsorverzoeken binnen krijgen en wij een gelimiteerd sponsorbudget hebben kunnen wij niet op alle verzoeken positief ingaan. Wij nemen een sponsorverzoek in overweging zolang er ruimte bestaat binnen het sponsorbudget, de aanvrager uit de werkregio van Libertas Security & Research komt, sponsoring positief kan bijdragen aan onze naamsbekendheid en imago, we nieuwe doelgroepen kunnen bereiken met de sponsoring en de sponsoring langdurig kan worden ingezet.

Wij bieden geen sponsoring wanneer de aanvrager maatschappelijk ter discussie staat, of wanneer het te sponsoren project belastend is voor dier en/of milieu. Wilt u een sponsorverzoek indienen dan ontvangen wij deze bij voorkeur via email naar info@libertas.frl of via de contactpagina, met een goede omschrijving van het te sponsoren project.

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas

26 juni 2020 - Anno 2020 is de inzet van techniek een steeds prominentere rol gaan spelen wanneer het gaat om beveiligen en rechercheren. Met het toepassen van de juiste technische ... lees verder »

Kantoor Drachten - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Kantoor Drachten

26 juni 2020 - Onlangs hebben wij onze locatie in Ureterp ingeruild voor een kantoor in Drachten. Vanaf 01 Juni 2020 kunt u ons vinden aan de Richterlaan 3-12 te Drachten. Uitsteken... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.