Stalking Onderzoek

Stalking Onderzoek Libertas Security - Friesland - Groningen

Stalking is een zeer complex probleem. Helaas is het vaak zo dat de politie niks kan doen en de stalker alsmaar verder en verder gaat met zijn praktijken, dit soms jarenlang. Als slachtoffer van stalking voelt u de enorme impact hiervan dagelijks terug, ook uw familie kan hier behoorlijk onder te lijden hebben. Om uw leven weer op een normale manier te kunnen leven is het van belang dat de stalker zo snel mogelijk wordt gestopt.

Als u besluit een stalkingsonderzoek te willen laten uitvoeren door recherchebureau Libertas dan starten we met een intake gesprek. Vervolgens bespreken wij samen met u het plan van aanpak en daarna starten wij het onderzoek. Alle onderzoeksresultaten verwerken wij in een helder dossier. Met dit dossier kunt u naar de politie waarna zij actie kunnen ondernemen. Met een verzameling aan bewijslijst vergroot u de kans op strafrechtelijke vervolging van de dader aanzienlijk.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Recherche.

Mystery-visit.nl - Libertas Security - Friesland - Groningen

Mystery-visit.nl

4 juli 2022 - Specialisatie uitgelicht: mystery-visit.nl Op het gebied van klant- en bezoekersbelevingsonderzoek zijn wij landelijk één van de grote spelers op de markt. Wij brengen belangrijke inzichten... lees verder »

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security - Friesland - Groningen

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera's en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segment slimme camera's en verkoopt... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.