Error

Error! De URL voor deze taal is niet ingevuld in HWCMS (empty)

Stalking Onderzoek

Stalking Onderzoek Libertas Security & Research Drachten Friesland

Stalking is een zeer complex probleem. Helaas is het vaak zo dat de politie niks kan doen en de stalker alsmaar verder en verder gaat met zijn praktijken, dit soms jarenlang. Als slachtoffer van stalking voelt u de enorme impact hiervan dagelijks terug, ook uw familie kan hier behoorlijk onder te lijden hebben. Om uw leven weer op een normale manier te kunnen leven is het van belang dat de stalker zo snel mogelijk wordt gestopt.

Als u besluit een stalkingsonderzoek te willen laten uitvoeren door recherchebureau Libertas dan starten we met een intake gesprek. Vervolgens bespreken wij samen met u het plan van aanpak en daarna starten wij het onderzoek. Alle onderzoeksresultaten verwerken wij in een helder dossier. Met dit dossier kunt u naar de politie waarna zij actie kunnen ondernemen. Met een verzameling aan bewijslijst vergroot u de kans op strafrechtelijke vervolging van de dader aanzienlijk.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Recherche.

Verhuisbericht: Libertas gaat van Ureterp naar Drachten - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Verhuisbericht: Libertas gaat van Ureterp naar Drachten

29 mei 2020 - Wij gaan verhuizen! Per 01 Juni 2020 kunt u ons vinden aan de Richterlaan 3-12 te Drachten. Goed bereikbaar vanaf de N31 en de A7. Gelegen op een jong en representatie... lees verder »

Deurbeleid voeren ivm corona virus? - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Deurbeleid voeren ivm corona virus?

25 maart 2020 - Nederlandse supermarkten en drogisterijen nemen strengere maatregelen tegen verdere verspreiding van het corona virus. Er mag vanaf heden nog maar 1 klant per 10 vie... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.