Stalking Onderzoek

Stalking Onderzoek Libertas Security & Research Drachten Friesland

Stalking is een zeer complex probleem. Helaas is het vaak zo dat de politie niks kan doen en de stalker alsmaar verder en verder gaat met zijn praktijken, dit soms jarenlang. Als slachtoffer van stalking voelt u de enorme impact hiervan dagelijks terug, ook uw familie kan hier behoorlijk onder te lijden hebben. Om uw leven weer op een normale manier te kunnen leven is het van belang dat de stalker zo snel mogelijk wordt gestopt.

Als u besluit een stalkingsonderzoek te willen laten uitvoeren door recherchebureau Libertas dan starten we met een intake gesprek. Vervolgens bespreken wij samen met u het plan van aanpak en daarna starten wij het onderzoek. Alle onderzoeksresultaten verwerken wij in een helder dossier. Met dit dossier kunt u naar de politie waarna zij actie kunnen ondernemen. Met een verzameling aan bewijslijst vergroot u de kans op strafrechtelijke vervolging van de dader aanzienlijk.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Recherche.

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera's en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segme... lees verder »

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas

26 juni 2020 - Anno 2020 is de inzet van techniek een steeds prominentere rol gaan spelen wanneer het gaat om beveiligen en rechercheren. Met het toepassen van de juiste technische ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.