Vacatures bij Libertas Security & Research

Libertas Security & Research is een gerenommeerd vakspecialist op het gebied van veiligheid en opsporing/onderzoek. Wij zijn veelzijdig én uniek. Als één van de weinige bedrijven in Nederland én als eerste in Friesland beschikken wij zowel over de vergunning beveiligingsorganisatie als de vergunning recherchebureau. Het maakt ons één van de meest complete organisaties binnen ons vakgebied.

Libertas Security
Vanuit ons kantoor in Drachten verzorgen wij de beveiliging voor onze klanten. Ons klantenbestand loopt uiteen van (sport)evenementen tot aan zorglocaties, en van bouwterreinen tot aan hotels en casino's.

Libertas Research
Eveneens vanuit ons kantoor in Drachten zijn wij actief als recherchebureau. Onze opdrachtgevers komen uit heel Nederland en variëren van particulieren tot overheid, en van MKB tot aan grote bedrijven die iedereen kent.

Momenteel hebben wij de volgende vacatures open staan:

Zorg Beveiliger (m/v) - Meppel - Libertas Security - Friesland - Groningen

Zorg Beveiliger (m/v) - Meppel

Libertas Security zoekt een zorgbeveiliger voor een locatie in Meppel. Als zorgbeveiliger ben jij het eerste aanspreekpunt gedurende jouw dienst, dit... lees verder »

Zorg Beveiliger (m/v) - Drachten - Libertas Security - Friesland - Groningen

Zorg Beveiliger (m/v) - Drachten

Libertas Security zoekt een zorgbeveiliger voor een locatie in Drachten. Als zorgbeveiliger ben jij het eerste aanspreekpunt gedurende jouw dienst,... lees verder »

Beveiliger (m/v) - Oproepbasis of ZZP - Libertas Security - Friesland - Groningen

Beveiliger (m/v) - Oproepbasis of ZZP

Functie Beveiliger (m/v) - oproepkracht Over ons Libertas Security is doorlopend opzoek naar beveiligers die ons team willen komen versterken als... lees verder »

Beveiliger (m/v) - evenementen Oproepbasis of ZZP - Libertas Security - Friesland - Groningen

Beveiliger (m/v) - evenementen Oproepbasis of ZZP

Functie Beveiliger (m/v) - evenementen Over ons Libertas Security is doorlopend opzoek naar beveiligers die ons team willen komen versterken als... lees verder »

Mystery-visit.nl - Libertas Security - Friesland - Groningen

Mystery-visit.nl

4 juli 2022 - Specialisatie uitgelicht: mystery-visit.nl Op het gebied van klant- en bezoekersbelevingsonderzoek zijn wij landelijk één van de grote spelers op de markt. Wij brengen belangrijke inzichten... lees verder »

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security - Friesland - Groningen

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera\'s en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segment slimme camera\'s en verkoopt... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.