Error

Error! De URL voor deze taal is niet ingevuld in HWCMS (empty)

Ziekteverzuim onderzoek

Ziekteverzuim onderzoek Libertas Security & Research Drachten Friesland

Een ziekteverzuim onderzoek kunt u laten uitvoeren wanneer er vermoedens bestaan dat een medewerker zich onterecht ziek heeft gemeld of er activiteiten op nahoud die niet stroken met de ziekmelding.

We kunnen de medewerker in kwestie gaan observeren om vast te stellen of deze er activiteiten op nahoud die niet bij zijn ziektebeeld passen. We leggen onze bevindingen vast in een helder dossier, aangevuld met eventueel beeldmateriaal als bewijs. Met ons onderzoeksdossier op zak staat u sterk bij het eventueel inzetten van een ontslagprocedure.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Recherche.

Verhuisbericht: Libertas gaat van Ureterp naar Drachten - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Verhuisbericht: Libertas gaat van Ureterp naar Drachten

29 mei 2020 - Wij gaan verhuizen! Per 01 Juni 2020 kunt u ons vinden aan de Richterlaan 3-12 te Drachten. Goed bereikbaar vanaf de N31 en de A7. Gelegen op een jong en representatie... lees verder »

Deurbeleid voeren ivm corona virus? - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Deurbeleid voeren ivm corona virus?

25 maart 2020 - Nederlandse supermarkten en drogisterijen nemen strengere maatregelen tegen verdere verspreiding van het corona virus. Er mag vanaf heden nog maar 1 klant per 10 vie... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.