Ziekteverzuim onderzoek

Ziekteverzuim onderzoek Libertas Security & Research Drachten Friesland

Een ziekteverzuim onderzoek kunt u laten uitvoeren wanneer er vermoedens bestaan dat een medewerker zich onterecht ziek heeft gemeld of er activiteiten op nahoud die niet stroken met de ziekmelding.

We kunnen de medewerker in kwestie gaan observeren om vast te stellen of deze er activiteiten op nahoud die niet bij zijn ziektebeeld passen. We leggen onze bevindingen vast in een helder dossier, aangevuld met eventueel beeldmateriaal als bewijs. Met ons onderzoeksdossier op zak staat u sterk bij het eventueel inzetten van een ontslagprocedure.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Recherche.

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera's en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segme... lees verder »

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas

26 juni 2020 - Anno 2020 is de inzet van techniek een steeds prominentere rol gaan spelen wanneer het gaat om beveiligen en rechercheren. Met het toepassen van de juiste technische ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.