Ziekteverzuim onderzoek

Ziekteverzuim onderzoek Libertas Security - Friesland - Groningen

Een ziekteverzuim onderzoek kunt u laten uitvoeren wanneer er vermoedens bestaan dat een medewerker zich onterecht ziek heeft gemeld of er activiteiten op nahoud die niet stroken met de ziekmelding.

We kunnen de medewerker in kwestie gaan observeren om vast te stellen of deze er activiteiten op nahoud die niet bij zijn ziektebeeld passen. We leggen onze bevindingen vast in een helder dossier, aangevuld met eventueel beeldmateriaal als bewijs. Met ons onderzoeksdossier op zak staat u sterk bij het eventueel inzetten van een ontslagprocedure.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Recherche.

Mystery-visit.nl - Libertas Security - Friesland - Groningen

Mystery-visit.nl

4 juli 2022 - Specialisatie uitgelicht: mystery-visit.nl Op het gebied van klant- en bezoekersbelevingsonderzoek zijn wij landelijk één van de grote spelers op de markt. Wij brengen belangrijke inzichten... lees verder »

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security - Friesland - Groningen

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera\'s en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segment slimme camera\'s en verkoopt... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.