Error

Error! De URL voor deze taal is niet ingevuld in HWCMS (empty)

Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging Libertas Security & Research Drachten Friesland

Wanneer u opzoek bent naar beveiliging gericht op de zorgsector dan bent u bij Libertas Security aan het juiste adres. Onze dienst zorgbeveiliging is een verdieping op onze specialisatie objectbeveiliging. Net als bij reguliere objectbeveiliging kunnen wij een aanvulling zijn op uw eigen beveiligingsdienst of de beveiliging volledig op ons nemen. Of het gaat om 24-uurs beveiliging of beveiliging op bepaalde dagdelen, alles is mogelijk.

Flexibiliteit staat voorop wanneer het gaat om het beveiligen binnen een dynamische omgeving als een zorginstelling. Wanneer er ontwikkelingen zijn waardoor onze dienstverlening anders moet worden ingezet dan bewegen wij hierin direct mee.

Een zorgbeveiliger heeft extra opleiding en training gevolgd om zich deze specialisatie eigen te maken. De zorgbeveiliger kent de specifieke veiligheidsrisico’s binnen de zorgsector en weet hiernaar passend te handelen. Dit verhoogd niet alleen het veiligheidsgevoel bij uw personeel, maar ook bij cliënten en bezoekers.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Security.

Verhuisbericht: Libertas gaat van Ureterp naar Drachten - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Verhuisbericht: Libertas gaat van Ureterp naar Drachten

29 mei 2020 - Wij gaan verhuizen! Per 01 Juni 2020 kunt u ons vinden aan de Richterlaan 3-12 te Drachten. Goed bereikbaar vanaf de N31 en de A7. Gelegen op een jong en representatie... lees verder »

Deurbeleid voeren ivm corona virus? - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Deurbeleid voeren ivm corona virus?

25 maart 2020 - Nederlandse supermarkten en drogisterijen nemen strengere maatregelen tegen verdere verspreiding van het corona virus. Er mag vanaf heden nog maar 1 klant per 10 vie... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.