Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging Libertas Security & Research Drachten Friesland

Wanneer u opzoek bent naar beveiliging gericht op de zorgsector dan bent u bij Libertas Security aan het juiste adres. Onze dienst zorgbeveiliging is een verdieping op onze specialisatie objectbeveiliging. Net als bij reguliere objectbeveiliging kunnen wij een aanvulling zijn op uw eigen beveiligingsdienst of de beveiliging volledig op ons nemen. Of het gaat om 24-uurs beveiliging of beveiliging op bepaalde dagdelen, alles is mogelijk.

Flexibiliteit staat voorop wanneer het gaat om het beveiligen binnen een dynamische omgeving als een zorginstelling. Wanneer er ontwikkelingen zijn waardoor onze dienstverlening anders moet worden ingezet dan bewegen wij hierin direct mee.

Een zorgbeveiliger heeft extra opleiding en training gevolgd om zich deze specialisatie eigen te maken. De zorgbeveiliger kent de specifieke veiligheidsrisico’s binnen de zorgsector en weet hiernaar passend te handelen. Dit verhoogd niet alleen het veiligheidsgevoel bij uw personeel, maar ook bij cliënten en bezoekers.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een adviseur. We komen graag bij uw langs om uw specifieke situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Security.

Interview met Omrop Fryslân - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Interview met Omrop Fryslân

25 juni 2021 - Omrop Fryslân is langs geweest op ons kantoor in Drachten voor een item over slimme camera's en de privacywetgeving. Libertas Security is leverancier van hoog segme... lees verder »

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas - Libertas Security & Research Drachten Friesland

Slimmer beveiligen en rechercheren met Libertas

26 juni 2020 - Anno 2020 is de inzet van techniek een steeds prominentere rol gaan spelen wanneer het gaat om beveiligen en rechercheren. Met het toepassen van de juiste technische ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.